Cucian Fabrik Professional & Pembersihan Lantai

Slider

Kepakaran kami

Adiwira Cuci telah diuruskan oleh ZKD RESOURCES yang merupakan syarikat Bumiputra. Syarikat kami telah menjalankan perniagaan semenjak 2015 serta telah mendaftar dengan CIDB dan MOF. Kami menyediakan perkhidmatan cucian lantai & polish serta cucian fabrik.

Perkhidmatan professional dengan quality bahan yang baik serta harga yang berpatutan. Dengan pengalaman, kemahiran dan pengetahuan yang dimiliki, Adiwira Cuci mampu melaksanakan kerja dan projek sehingga menepati kepuasan pelanggan. Kami sentiasa meningkatkan kemahiran dan perkhidmatan kami untuk memenuhi keperluan pelanggan kami di masa depan.

Kami menggunakan teknologi terkini bagi menjamin kualiti kerja yang terbaik dan mesra alam. Bahan pencuci yang kami gunakan mempunyai sijil halal dan adalah jenis premium, diformulasikan khas untuk kegunaan profesional dan tidak toksik, oleh itu tidak berbahaya bagi sebarang hidupan termasuk kanak-kanak, wanita hamil dan haiwan peliharaan.

Cucian Lantai & Polish

Floor Cleaning & Polish

Local Marble

Import Marble

Vinyl

Tiles

Cucian Fabric

Fabric Cleaning

Tilam

Kerusi

Sofa

Kusyen Kereta

Karpet

Partition

Pelanggan Setia 

Antara pelanggan yang sangat berpuas hati dengan servis kami.

Slider

Testimoni

Komen pelanggan terhadap mutu servis yang kami sediakan.

Adiwira Cuci
5.0
powered by Facebook
Kamarulzaman Nordin
Kamarulzaman Nordin
2020-05-03T06:45:05+0000
Good services. Terbaik. Hasil kerja yg sgt berpuas hati
Nurhalim Kamarudin
Nurhalim Kamarudin
2020-04-30T03:38:19+0000
kerja tiptop... hilang semua kotoran kusyen kreta... nampk baru kembali.. huhu
Nia Hani
Nia Hani
2020-03-27T14:04:10+0000
sangat berpuas hati untuk cucian tilam. terima kasih adiwira service terbaik.
Mohd Shihab Fahmi Badarudin
Mohd Shihab Fahmi Badarudin
2020-03-18T11:28:06+0000
Balut kemas,wangi 💪🏼👍🏼cucian bersih gilammg terbaik x main2 la bang adiwira cuci...full recommended guysS
Siti Farihah
Siti Farihah
2020-03-03T12:38:08+0000
Alhamdulillah dtg lebih awal dr mase sevis bgus n harge yg berpatutan...tq adiwira cuci
Pakanasa FC
Pakanasa FC
2020-03-03T02:30:34+0000
sangat berpuas hati. seat kereta bersih, xde bau, kesan pon hilang. mantappp......
Aiman Muhammad
Aiman Muhammad
2020-02-28T08:23:01+0000
terima kasih cuci tilam saya , sangat bersih dah nampak baru . terima kasih
Afiq Apit
Afiq Apit
2020-02-11T14:05:43+0000
Bradee ni ok blh ajak burak..kojo pun cun 👍👍
Azrul Rosen
Azrul Rosen
2020-02-01T02:48:05+0000
recomanded cleaning svc for my mattress bed... good service n staff... will hire them again for my other matters bed n... car seat...read more
Muhammad Zaim
Muhammad Zaim
2020-01-30T04:10:22+0000
Datang on time, cucian bagus. Penerangan pon bagus. Recommended guys
Amirul Haziq
Amirul Haziq
2020-01-27T02:39:58+0000
Tiptop service!!! Definitely will repeat!! 👍👍
Siti Munirah Husin
Siti Munirah Husin
2020-01-25T05:02:43+0000
Sgt berpuas hati.. service yg baik.. staff friendly.. highly recommend 👍👍
Izawani Salleh
Izawani Salleh
2020-01-24T03:32:52+0000
Servis yg trbaikk..good job👍👍.Sgt2 brpuas hati.Staf pn bgus dan peramah👍
Yusfaizal Yunus
Yusfaizal Yunus
2020-01-23T05:26:07+0000
Services with good quality and explanation.. Good price
Nor Hidayati Anis Redzwan
Nor Hidayati Anis Redzwan
2020-01-20T09:15:01+0000
alhamdulillah.. 1st time cuba servis adiwira. yaAllah mcm baru kushen kereta saya lps cuci... sjk 2011 beli sampai la... 2020 baru cuci. puas hati sgt sgt. recommended! 👍read more
Izyan Rahim
Izyan Rahim
2020-01-16T03:21:47+0000
Kesannya daripada anak kencing dan anak muntah. Cuci sendiri tak hilang, lama lama macam naik kulat. Terus cari Adiwira... Cuci, dan hasilnya sangat puas hati. From this to that 🤩🤩 Friendly too, banyak bercerita tentang pengalaman sendiri. Superb job, well done 👍🏼👍🏼👍🏼read more
Rabi'ah Adawiyah Mansor
Rabi'ah Adawiyah Mansor
2020-01-09T04:49:36+0000
Mmg Bersih puas hati. Keep up the good work!
Syed M. Suzairine
Syed M. Suzairine
2020-01-06T08:30:52+0000
terima kasih..servis memnag tiptop..sofa dkt rumah sgt bersih dan memuaskan..pekerja sgt bagus
Siti Hawa Sulaiman
Siti Hawa Sulaiman
2020-01-06T04:27:00+0000
Cuci tilam dengan sofa haritu. Service dia memang tiptop, tilam dari mcm peta Africa dah jadi Malaysia aman dah 😂 Staff... very friendly, tak kedekut ilmu kalau kita tanya apa-apa. Very recommended! Semoga terus maju jaya. Support BMF 👍🏻read more
Isyia Amsyar
Isyia Amsyar
2020-01-05T06:40:06+0000
Bersih , tepat masa, bagus, terbaik
Leena Shah
Leena Shah
2019-12-31T11:50:42+0000
Book Adiwira lepas baca review sumer. Selesai 3 kereta cuci kusyen, sampai rasa cam bawak kereta baru. 1 tilam queen... basuh 2 belah. Cantik, bersih, kerja tip top, harga berpatutan dan customer service bagus sangat, memang recommended. Nanti bila ada masa, nak cuci kusyen lagi 1 kereta dan sofa pulak. Keep it up!read more
Muhammad Muadz
Muhammad Muadz
2019-12-25T04:39:43+0000
terbaik👍🏻servis mmg mantap💪🏼 friendly orangnya🤣 and mmg recommended utk korang
Falia Hani
Falia Hani
2019-12-11T12:12:57+0000
Sofa kena kencing kucing.. Sgt Bagus, bersih dah hilang bau dan kesan nya sekali.. Terbaik!
Tiya Shasha
Tiya Shasha
2019-12-11T02:33:51+0000
Sangat berpuas hati dengan servis cucian sofa. Bersih & tidak mengambil masa yg lama utk kering. �
Rose Merah
Rose Merah
2019-12-09T23:31:44+0000
x menyesal guna perkhidmatan wak ejoy .. sgt puashati
Lia Kamelia
Lia Kamelia
2019-12-09T23:23:23+0000
perkhidmatan yg cekap . cucian tilam yg bersih
Gaya Busana
Gaya Busana
2019-12-08T23:36:39+0000
servis yang sangat bagus, saya sgt puas hati! thumbs up!
Islam Dini
Islam Dini
2019-12-08T23:04:11+0000
Adiwira cuci menyediakan perkhidmatan yang sangat baik untuk kami. Kusyen kereta bersih seperti mula2 beli kereta... setahun lalu. Harga sangat berpatutan.read more
Syazwani Abrahim
Syazwani Abrahim
2019-12-08T13:48:00+0000
Brader ni berbudi bahasa, mudah berurusan, dan menepati masa. boleh repeat lagi next time 👍
Faris Arsyad
Faris Arsyad
2019-12-07T17:04:18+0000
excellent service..highly recommend..no hidden charge
CikPuan Nora
CikPuan Nora
2019-12-06T23:33:12+0000
cucian yg pantas & barkualiti . layanan yg mesra dan memuaskan . keep it up
Adrian Zafriel
Adrian Zafriel
2019-12-05T23:32:05+0000
good services .. friendly staff and very punctual.. definitely will repeat again
Eq In
Eq In
2019-12-05T23:21:37+0000
services terbaik .. gigih bersihkan kotoran degildengan pelbagai cara sampai bersih. recomended👍
Naila Kirana
Naila Kirana
2019-12-03T22:59:01+0000
servis cepat Dan puas hati
Muhammad Firas Aryan
Muhammad Firas Aryan
2019-12-03T22:54:24+0000
alhamdulillah mudah Sgt berurusan dengan Adiwira cuci.Servis yg sangat baik serta hasil yg memuaskan.Customer Service... tip top..Thank you..read more
Firas Faris Fayyadh Qistina
Firas Faris Fayyadh Qistina
2019-12-03T01:42:14+0000
awesome customer service!friendly staff!!excellent result as good as new
Sharifah Exora Qistina
Sharifah Exora Qistina
2019-12-03T01:38:31+0000
good job & keep it up and thumbs up for this team
Naura Rania Qistina
Naura Rania Qistina
2019-12-02T02:07:54+0000
provide excellent service and highly recommend to everyone
Norazlinda Bt Ahmad
Norazlinda Bt Ahmad
2019-12-02T01:59:25+0000
very good service and nice staff
Irfan Adrian
Irfan Adrian
2019-12-01T01:57:28+0000
Service terbaik .. puas hati sgt2 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Aireen Aqila
Aireen Aqila
2019-12-01T01:43:53+0000
A very good service .. team terangkan dgn details
Umiey CheYah II
Umiey CheYah II
2019-11-29T23:20:11+0000
Saya amat berpuas hati dengan cara mereka bekerja dan menjaga privasi pelanggan mereka. Very good service and nice... staff👍read more
Che'Mia Ahmad
Che'Mia Ahmad
2019-11-28T23:42:06+0000
tq sangat..service terbaik sangat puas hati sofa mcm beli baru👍🏻👍🏻
Nona Isha
Nona Isha
2019-11-28T23:04:45+0000
Terima kasih pada team adiwira, sekarang kusyen kereta saya dh bersih dr kotoran susu & makanan. Servis yg baik, bagus,... tepati masa & jalankan tugas dgn teliti. semoga service ini akan lebih maju lagi.read more
Mimi Jasmin
Mimi Jasmin
2019-11-27T23:09:49+0000
t.kasih adiwira cuci .. mantap dr kotor jadi bersih👍 puashati sgt .. confirm buat lagi service ni
Qin Ashikin
Qin Ashikin
2019-11-27T23:04:09+0000
sgt berpuas hati dgn kerja yg dilakukan wak ijoy .. jom pakat2 guna perkhidmatan ni
Nora Kyzer
Nora Kyzer
2019-11-26T22:55:00+0000
servis tip top .. highly recomended .. puashati terbaik . in sha Allah sy akan rekemen kat kwn2 . sedara mara
Kasih Fattah
Kasih Fattah
2019-11-26T05:39:55+0000
Tilam mcm baru dah. Terkejut saya tengok.recommended.trm kasih
Muhammad Razif Ismail
Muhammad Razif Ismail
2019-11-26T05:22:42+0000
Punctual, keja teliti dan harga mmg terbaik! Tak rugi. Sangat recommended utk semua. Serius.
Feeqa Shukri
Feeqa Shukri
2019-11-25T05:21:27+0000
Alhamdulillah..servis terbaek👍👍kemas bersih wangii,puas hati.👍👍konfem panggil lagi. Tq ejoy n team
Elly YaNna
Elly YaNna
2019-11-25T05:15:16+0000
Terima kasih ya. Servis bagus & professional. Terbaik! 👍🏼
Nisha Hamid
Nisha Hamid
2019-11-23T13:48:48+0000
Tilam ank dah mcm belacan pon blh nmpk baru. Korang patut try services nie. Harga murah.
Syakir Ikhrawi
Syakir Ikhrawi
2019-11-22T05:56:40+0000
Tq adiwira .. bersih sngt kereta & murah .. malu pulak tengok gamba sebelom .. 😅
Amie Razak
Amie Razak
2019-10-04T10:21:30+0000
Service yang bagus dah murah.. Kat mana nak cari yang Murah siap datang service di rumah Lagi. Semoga Perniagaan Tuan... bertambah Maju.read more
Amirul Hafiz
Amirul Hafiz
2019-09-30T13:23:42+0000
seat jadi bersih semula lepas guna team wak ejoy. terbaik
Mohamad Radliffame
Mohamad Radliffame
2019-09-30T13:19:44+0000
menepati masa. hasil kerja yg tiptop. semoga adiwira cuci terus maju
Harizz Zaidy
Harizz Zaidy
2019-09-30T13:03:39+0000
Team wak memang mantap. Kusyen kereta jadi bersih semula selepas guna service nie.
Luffy Atin
Luffy Atin
2019-09-23T07:26:50+0000
hasil kerja yg sgt memuaskan mmg terbaik.. service five stars.. recommended.... saya sudah anda bila lagi..x... mengecewakan.. terima kasih adiwira cuci..read more
Misses Yun
Misses Yun
2019-09-18T06:17:57+0000
sangat recommended, hasil kerja yang baik !
Farrah Najwa
Farrah Najwa
2019-09-17T15:41:56+0000
Kualiti dan harga berpatutan. Servis amik dan hantar on time. Senang sgt deal. Yg pntg hasil yg trbaik.. 👍Good job
Siti Murshida Mohamad
Siti Murshida Mohamad
2019-09-12T11:23:24+0000
Sama2 puas hati. harga yang berpatutan. Semoga terus maju jaya.. Amin alhamdulillah
Fahd Jamal
Fahd Jamal
2019-09-12T03:05:20+0000
Very recommended. sgt berpuas hati dgn perkhidmatan mengambil dan menghantar karpet ke rumah, on time, yg penting... karpet sgt bersih. Pasti akan menggunakan lg perkhidmatan Adiwira Cuci.. Terima kasih.read more
Next Reviews

Lokasi Kami

Pelanggan yang berdekatan diemput ke pejabat kami untuk sesi temujanji.

Alamat

No. 6G, Jalan Kesuma 3/2, Bandar Tasik Kesuma, 43500 Semenyih, Selangor Darul Ehsan.

Waktu Operasi

Hari : Isnin – Ahad (7 hari)
Masa : 9.00AM – 4.00PM

Hubungi Kami

Telefon : 017-5388110

Berdaftar Dengan

+60175388110

TEKAN UNTUK DAIL SEKARANG

SEBUTHARGA

TEKAN UNTUK MOHON SEKARANG

SEBUTHARGA

TEKAN UNTUK MOHON SEKARANG